Echtscheiding mediator inschakelen?
Bel vrijblijvend: 0412 - 79 90 46
Home > Echtscheidingsadvocaat
echtscheidingsaanvraag ondertekenen

Echtscheidingsadvocaat in Oss

Scheiden zonder echtscheidingsadvocaat?

Bij ons kunnen we u in de regio Oss van A tot Z helpen bij de afwikkeling van uw echtscheiding. Vanaf het moment dat u weet dat u niet meer getrouwd wilt zijn tot de inschrijving van de echtscheidingsbeschikking in het register. Maar ook daarna kunnen we u nog bijstaan, mocht dat nodig zijn.

Heb ik geen echtscheidingsadvocaat nodig?

Nee. Wij begeleiden u en uw ex-partner in het maken van alle afspraken die nodig zijn voor het opstellen van het echtscheidingsconvenant en, als er kinderen zijn, het ouderschapsplan. Wij werken in de regio Oss samen met een vaste echtscheidingsadvocaat voor het formeel indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank.

Voordelen van mediation in Oss

Deze werkwijze heeft vele voordelen. Zo zorgt deze manier van scheiden er niet alleen voor dat u een plan maakt waar u beiden achterstaat, maar is het vaak ook vriendelijker en sneller. Bovendien kunnen wij als mediator concurrerende tarieven hanteren en bent u uiteindelijk vele malen voordeliger uit dan wanneer u een echtscheidingsadvocaat inschakelt. Ook vanuit de overheid wordt deze manier van scheiden gestimuleerd.